Zahvala za dobrodelno akcijo Anina zvezdica

21. 12. 2020

Zahvala za dobrodelno akcijo Anina zvezdica

Organizatorji dobrodelne akcije na Osnovni šoli Antona Tomaža Linharta se vsem vam, ki ste se odzvali na naše povabilo k solidarnosti do manj srečnih sokrajanov, zahvaljujemo za vaš presenetljiv, izjemen odziv, ki je presegel naša  pričakovanja.

Še enkrat več ste dokazali, da smo, kljub vsem težavam, še vedno družba solidarnih ljudi, občutljivih za stisko drugega, manj srečnega, ne glede ali ga poznamo ali ne. To navdihuje in daje upanje tudi tistim, ki so že zdavnaj pozabili upati in zaupati. Z vašimi donacijami bo nekdo med nami vsaj nekaj časa manj lačen, nekdo drug se bo, vsaj za nekaj kratkih trenutkov, lahko razveselil praznikov, ki prihajajo in morda bo komu tretjemu vaše darilo vrnilo nekaj izgubljenega zaupanja v sočloveka.

Najlepše sporočilo, ki smo ga dobili zaradi vaše dobrosrčnosti in solidarnosti pa je spoznanje, da kljub vsemu zlu, ki izvira iz sebičnosti in brezbrižnosti, ni premagalo dobrega v nas. Tega preprosto ni mogoče prezreti.

Naključje je hotelo, da živimo v časih, ko je solidarnost korektor sistemskih napak, ki jih povzroča besna tekmovalnost, ki je ne zmorejo vsi. Hvaležni smo vam za vse, kar ste storili, čeprav vam ni bilo treba.

Izrekamo vam iskreno zahvalo in globoko spoštovanje, ker ste tudi v teh časih ostali ČLOVEK.

Želimo vam veliko dobrega v prihajajočem letu!

Za šolsko svetovalno delo:
Ivica Gracelj

Ravnateljica:
Zlata Rejc


Zahvala Anine zvezdice (Facebook):

 

Bravo OŠ. Antona Tomaza Linharta Radovljica!! Zbrali ste priblizno 700kg hrane! Hvala prav vsakemu posebej.. Zakon ste!????????⭐????#aninazvezdica #truhoma #namladihsvetstoji

Objavil/a Anina zvezdica - Gorenjska dne Sobota, 19. december 2020

www.facebook.com/aninazvezdicagorenjska/

 

---

Zahvala za dobrodelno akcijo Anina zvezdica slika 1